♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Blinis med laks og avocado

Tilføj retten

12
Ikke fryseegnet
Blinis med laks og avokado

Ingredienser


Blinis
100g hvedemel
50g boghvedemel
½ tsk. bagepulver
50 gram smør
2 æg
1½ dl havremælk
Olie til stegning

Fyld
1 modne avocadoer
1 spsk. friskpresset citronsaft
200 gram røget laks
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Rør hvedemel, boghvedemel og bagepulver sammen i en skål.
  • Smelt smørret og lad det køle lidt af.
  • Rør det smeltede smør sammen med æg og havremælk i en anden skål.
  • Rør nu de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser
  • Steg blinis på en almindelig pande (eller blinispande) med olie. Brug 1 spiseskefuld dej pr. pandekage.
  • Vend pandekagerne, når der begynder at vise sig bobler på overfladen. Lad pandekagerne køle af på en tallerken.
  • Mos avocadoerne med citronsaft og salt i en lille skål, indtil du får en blød avocadocreme.
  • Fordel 1 teske avocadocreme på hver blini.
  • Skær laksen ud i mindre stykker og fordel et lille stykke laks på hver blini og server straks.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.729,0144,1
Protein i gram72,96,1
Kulhydrat i gram139,011,6
Fedt i gram95,58,0
Kalium i mg1.079,089,9
Kalium (kogt)1.079,089,9
Fosfat i mg641,053,4
Salt i gram7,40,6

Ingredienser

Blinis
100g hvedemel
50g boghvedemel
½ tsk. bagepulver
50 gram smør
2 æg
1½ dl havremælk
Olie til stegning

Fyld
1 modne avocadoer
1 spsk. friskpresset citronsaft
200 gram røget laks
Salt og peber