♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Bruschetta med torskerillette

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Bruschetta med torskerilette

Ingredienser


320 g torskefilet
Tynde skiver flutes eller brød
Lidt olivenolie
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonnaise
2 finthakkede forårsløg
1 finthakket stængel bladselleri
2 spsk. hakket purløg
Saft af 1 citron
Peber og lidt salt

Sådan gør du:

  • Damp torskefilet i lidt vand tilsat peberkorn og lidt salt i ca. 8 min. Lad det blive afkølet.
  • Rist flute/brødskriver penslet med olie i ovnen eller på en brødrister.
  • Findel torsken med en gaffel og bland det sammen med de øvrige ingredienser.
  • Smag det til med citronsaft, peber og evt. lidt salt.
  • Rillette kommes på brødskiver og serveres.

Variation:


Tips:


  • Næringsindholdet er beregnet uden brød/flute.
  • Pynt fx med en skive citron eller hakket purløg.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal684,0171,0
Protein i gram18,44,6
Kulhydrat i gram6,01,5
Fedt i gram48,012,0
Kalium i mg1.336,0334,0
Kalium (kogt)1.336,0334,0
Fosfat i mg708,0177,0
Salt i gram2,40,6

Ingredienser

320 g torskefilet
Tynde skiver flutes eller brød
Lidt olivenolie
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonnaise
2 finthakkede forårsløg
1 finthakket stængel bladselleri
2 spsk. hakket purløg
Saft af 1 citron
Peber og lidt salt