♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Bulgurgryde med kylling og grønt

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Bulgurgryde

Ingredienser


2 dl bulgur
250 gram kyllingefilet i strimler
1 spsk. olie eller oliemargarine
150 gram porre
120 gram rød peberfrugt
Salt og peber
Chilipulver
Citronsaft

Sådan gør du:

  • Kog bulguren.
  • Steg kyllingestrimlerne i fedtstof på panden.
  • Skær porrer i skiver og peberfrugt i tern.
  • Svits porrer og peberfrugt let i fedtstof.
  • Bland bulgur, porrer, peberfrugt og kylling i en gryde, og varm godt igennem.
  • Smag til med salt, peber, chilipulver og citronsaft.
  • Tilsæt evt. vand hvis det er for tørt.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.051,0262,8
Protein i gram76,919,2
Kulhydrat i gram117,029,3
Fedt i gram24,66,2
Kalium i mg2.100,0525,0
Kalium (kogt)2.100,0525,0
Fosfat i mg1.043,0260,8
Salt i gram0,00,0

Ingredienser

2 dl bulgur
250 gram kyllingefilet i strimler
1 spsk. olie eller oliemargarine
150 gram porre
120 gram rød peberfrugt
Salt og peber
Chilipulver
Citronsaft