♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Chili con carne

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Chili con carne

Ingredienser


2 spsk. olie
1 løg
2 fed hvidløg
500 gram hakket oksekød
1 dåse hakkede/flåede tomater
1 frisk rød chili
1 peberfrugt
1,5 stilk bladselleri
2 gulerødder
6 dl vand
100 gram bønner fra dåse
4 dl ris

Sådan gør du:

  • Varm olien op i en tykbundet gryde.
  • Pil og hak løg og hvidløg og svits begge dele et par minutter i olien.
  • Tilsæt hakket oksekød og steg det sammen med løg og hvidløg, indtil det er brunt.
  • Tilsæt tomater og frisk hakket chili.
  • Rens peberfrugt og bladselleri og skær dem i mindre stykker.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
  • Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 5 minutter og kassér herefter kogevandet.
  • Kog risene efter anvisningen på pakken.
  • Hæld bønnerne fra dåsen over i en si og skyl dem.
  • Tilsæt de kogte grøntsager og bønnerne til retten og smag til med salt og peber.
  • Serveres med ris

Variation:


  • Man kan også servere naan brød til.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal2.669,0667,3
Protein i gram149,037,3
Kulhydrat i gram314,078,5
Fedt i gram84,021,0
Kalium i mg3.239,0809,8
Kalium (kogt)2.951,0737,8
Fosfat i mg957,0239,3
Salt i gram1,40,3

Ingredienser

2 spsk. olie
1 løg
2 fed hvidløg
500 gram hakket oksekød
1 dåse hakkede/flåede tomater
1 frisk rød chili
1 peberfrugt
1,5 stilk bladselleri
2 gulerødder
6 dl vand
100 gram bønner fra dåse
4 dl ris