♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Chokoladekys

Tilføj retten

25
Ikke fryseegnet
Chokoladekys

Ingredienser


3 æggehvider
150 g sukker/flormelis
50 g mørk chokolade

Sådan gør du:

  • Kom æggehvider i en skål og pisk dem næsten stive.
  • Tilsæt sukker eller flormelis lidt efter lidt, mens du pisker.
  • Pisk i 5-10 minutter til sukker/flormelis er opløst og marengsen er helt stiv.
  • Smelt chokolade og vend denne forsigtigt i massen.
  • Fordel massen på bagepladen i 25 klatter med to spiseskeer.
  • Bages ved 100 grader i ca. 1 time.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal917,036,7
Protein i gram11,80,5
Kulhydrat i gram182,07,3
Fedt i gram14,60,6
Kalium i mg366,014,6
Kalium (kogt)366,014,6
Fosfat i mg84,33,4
Salt i gram0,50,0

Ingredienser

3 æggehvider
150 g sukker/flormelis
50 g mørk chokolade