♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Fisk bagt i papir

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Fisk bagt i papir

Ingredienser


250 g torskefilet uden skind
2 tsk rapsolie
Krydderier fx dild, kørvel eller fennikel/fennikelfrø
Lidt salt
2 skiver citron

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 190 °C almindelig ovn.
  • Del fisken i to lige store stykker.
  • Læg de to stykker fisk på hvert sit stykke bagepapir.
  • Tilsæt olie, krydderier eller krydderurter og lidt salt.
  • Læg en skive citron på hvert stykke fisk og luk pakkerne godt til (du kan evt. lukke som en pose med et stykke bånd om).
  • Bag fiskepakkerne 15 minutter.

Variation:


  • Fisken kan erstattes af en anden slags hvid fisk.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal449,0224,5
Protein i gram44,822,4
Kulhydrat i gram2,71,4
Fedt i gram28,914,5
Kalium i mg1.009,0504,5
Kalium (kogt)1.009,0504,5
Fosfat i mg515,0257,5
Salt i gram3,61,8

Ingredienser

250 g torskefilet uden skind
2 tsk rapsolie
Krydderier fx dild, kørvel eller fennikel/fennikelfrø
Lidt salt
2 skiver citron