Fiskelasagne
Ingredienser
200 gram hakket torsk, sej eller kuller
90 gram bladselleri
60 gram løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater uden væde
1 laurbærblad
70 gram lasagneplader
Oregano og merian
Salt og peber
Sauce
Hvedemel
3 spsk olie eller oliemargarine
2 dl fløde
1 dl vand
2 spsk ost
Salt
Sådan gør du:
Fiskeblanding
- Forvarm ovnen til 200°C
- Snit bladselleri i skiver
- Hak løg og hvidløg
- Svits selleri, løg, presset hvidløg i fedtstof uden at det bliver brunt
- Tilsæt fisken og rør forsigtigt til det bliver hvidt
- Bland de flåede tomater og krydderierne i og lad det koge til det bliver jævnt
Sauce
- Tilsæt mel til fedtstoffet under piskning og bag godt igennem
- Tilsæt fløde og vand lidt efter lidt og kog godt igennem under piskning
- Smag til med salt og ost
Lasagnen
- Saml din lasagne. Først lasagneplader, herefter fiskeblanding, og til sidst ostesauce
- Gentages indtil alt er brugt op. Slut af med ostesauce
- Lasagnen bages i ovnen i 40 minutter på 200 grader
Variation:
Tips:
- Smag til med salt og peber efter egen præference
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.816,0 | 227,0 |
Protein i gram | 56,0 | 7,0 |
Kulhydrat i gram | 88,0 | 11,0 |
Fedt i gram | 136,0 | 17,0 |
Kalium i mg | 1.856,0 | 232,0 |
Kalium (kogt) | 1.856,0 | 232,0 |
Fosfat i mg | 792,0 | 99,0 |
Salt i gram | 0,1 | 0,0 |
Ingredienser
200 gram hakket torsk, sej eller kuller
90 gram bladselleri
60 gram løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater uden væde
1 laurbærblad
70 gram lasagneplader
Oregano og merian
Salt og peber
Sauce
Hvedemel
3 spsk olie eller oliemargarine
2 dl fløde
1 dl vand
2 spsk ost
Salt