♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Fiskelasagne

Tilføj retten

8
Fryseegnet
Fiskelasagne

Ingredienser


200 gram hakket torsk, sej eller kuller
90 gram bladselleri
60 gram løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater uden væde
1 laurbærblad
70 gram lasagneplader
Oregano og merian
Salt og peber


Sauce

Hvedemel
3 spsk olie eller oliemargarine
2 dl fløde
1 dl vand
2 spsk ost
Salt

Sådan gør du:

Fiskeblanding

  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Snit bladselleri i skiver
  • Hak løg og hvidløg
  • Svits selleri, løg, presset hvidløg i fedtstof uden at det bliver brunt
  • Tilsæt fisken og rør forsigtigt til det bliver hvidt
  • Bland de flåede tomater og krydderierne i og lad det koge til det bliver jævnt

Sauce

  • Tilsæt mel til fedtstoffet under piskning og bag godt igennem
  • Tilsæt fløde og vand lidt efter lidt og kog godt igennem under piskning
  • Smag til med salt og ost

Lasagnen

  • Saml din lasagne. Først lasagneplader, herefter fiskeblanding, og til sidst ostesauce
  • Gentages indtil alt er brugt op. Slut af med ostesauce
  • Lasagnen bages i ovnen i 40 minutter på 200 grader

Variation:


Tips:


  • Smag til med salt og peber efter egen præference

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.816,0227,0
Protein i gram56,07,0
Kulhydrat i gram88,011,0
Fedt i gram136,017,0
Kalium i mg1.856,0232,0
Kalium (kogt)1.856,0232,0
Fosfat i mg792,099,0
Salt i gram0,10,0

Ingredienser

200 gram hakket torsk, sej eller kuller
90 gram bladselleri
60 gram løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater uden væde
1 laurbærblad
70 gram lasagneplader
Oregano og merian
Salt og peber


Sauce

Hvedemel
3 spsk olie eller oliemargarine
2 dl fløde
1 dl vand
2 spsk ost
Salt