♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Frugtflæsk

Tilføj retten

10
Ikke fryseegnet
Frugtflæsk

Ingredienser


5 dl sukker
1 dl glukosesirup
2 dl vand
100 gram hindbær eller jordbær passeret gennem en si
1½ tsk citronsyre
20 blade husblade
Pynt: sukker

Sådan gør du:

  • Kog sukker, glukosesirup og vand sammen, indtil massen når en temperatur på 140°C. Tilsæt derefter bærrene.
  • Kog videre, indtil massen når 120°C.
  • Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter, inden det tilsættes til bærblandingen sammen med citronsyren.
  • Bland det hele godt, og hæld massen over i en stor eller flere mindre forme.
  • Strø lidt sukker over, og stil flæsket koldt, indtil det stivner.
  • Hvis massen er hældt i en stor form, skæres den ud i mundrette bidder, der trilles i sukker.

Variation:


Tips:


  • Næringsindhold er beregnet uden pynt.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal259,025,9
Protein i gram3,00,3
Kulhydrat i gram60,06,0
Fedt i gram0,00,0
Kalium i mg29,02,9
Kalium (kogt)29,02,9
Fosfat i mg5,00,5
Salt i gram0,00,0

Ingredienser

5 dl sukker
1 dl glukosesirup
2 dl vand
100 gram hindbær eller jordbær passeret gennem en si
1½ tsk citronsyre
20 blade husblade
Pynt: sukker