♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Gazpacho

Tilføj retten

10
Fryseegnet
Gazpacho

Ingredienser


3,5 kg tomater
4 hvidløg
4 små agurker (skrællet og udkernet)
4 stk. rød peber
1,9 dl olivenolie
7 ½ spsk. balsamico
2 dl frisk basilikum
1 tsk. salt
Peber
Frisk citron

Sådan gør du:

  • Start med at blende tomaterne.
  • Skær ¼ af agurken i små tern og læg til side. Læg resten af agurken i blenderen sammen med hvidløg, rød peber, olivenolie og balsamico. Blend resten sammen.
  • Smag til og pynt med agurk og frisk basilikum. Smag evt. til med citron.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal286,028,6
Protein i gram4,00,4
Kulhydrat i gram20,02,0
Fedt i gram18,01,8
Kalium i mg1.071,0107,1
Kalium (kogt)1.071,0107,1
Fosfat i mg163,016,3
Salt i gram0,70,1

Ingredienser

3,5 kg tomater
4 hvidløg
4 små agurker (skrællet og udkernet)
4 stk. rød peber
1,9 dl olivenolie
7 ½ spsk. balsamico
2 dl frisk basilikum
1 tsk. salt
Peber
Frisk citron