♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Gullasch

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Gullasch

Ingredienser


500 gram oksekød i tern
600 gram kartofler i tern
1 stort løg
1 spsk paprika
1 spsk olivenolie
¾ liter vand
½ tsk kommenfrø
1 drys salt
4 hele peberkorn
2 gulerødder i skiver
1 grøn peberfrugt
1 laurbærblad
1 fed hvidløg
4 hvedeflutes à 50 gram

Sådan gør du:

  • Skræl kartofler og gulerødder og rens peberfrugten. Skær grøntsagerne i tern og kog dem i 5 minutter i letsaltet vand. Hæld derefter kogevandet fra.
  • Steg løget i olivenolie, indtil det er gyldent. Brun kødet og tilsæt paprika, salt, peberkorn, kommenfrø og vand. Lad blandingen simre under svag varme i ca. 2 timer.
  • Tilsæt de forkogte grøntsager, hvidløg og laurbærblad og lad retten simre i yderligere 30 minutter.
  • Servér retten med lune flutes.

Variation:


  • Hvis du ønsker at lave gullasch med kalkun fremfor oksekød, kan du se vores opskrift på kalkungullasch.

Tips:


  • Næringsindhold er beregnet med tilbehør.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.452,0363,0
Protein i gram112,028,0
Kulhydrat i gram172,043,0
Fedt i gram25,66,4
Kalium i mg4.000,01.000,0
Kalium (kogt)4.000,01.000,0
Fosfat i mg1.344,0336,0
Salt i gram3,20,8

Ingredienser

500 gram oksekød i tern
600 gram kartofler i tern
1 stort løg
1 spsk paprika
1 spsk olivenolie
¾ liter vand
½ tsk kommenfrø
1 drys salt
4 hele peberkorn
2 gulerødder i skiver
1 grøn peberfrugt
1 laurbærblad
1 fed hvidløg
4 hvedeflutes à 50 gram