Hindbærfromage
Ingredienser
100 gram hindbær
1 dl piskefløde
2 blade husblas
Flormelis
Sådan gør du:
- Tag et par pæne bær fra til pynt.
- Optø bærrene og mos dem lidt.
- Pisk fløden stiv, bland halvdelen af flødeskummet i hindbærrene.
- Opblød husblasen i koldt vand, dryp den af, og smelt over et vandbad.
- Hæld det i hindbærrene under omrøring.
- Når det begynder at stivne, vendes det sidste flødeskum i.
- Smag fromagen til med flormelis.
Variation:
Tips:
Obs. næringsindhold er beregnet uden pynt i form af bær.
Næringsindhold:
| Pr. måltid | Pr. person | |
|---|---|---|
| Kcal | 457,0 | 114,3 |
| Protein i gram | 6,0 | 1,5 |
| Kulhydrat i gram | 16,0 | 4,0 |
| Fedt i gram | 36,0 | 9,0 |
| Kalium i mg | 320,0 | 80,0 |
| Kalium (kogt) | 320,0 | 80,0 |
| Fosfat i mg | 92,0 | 23,0 |
| Salt i gram | 0,1 | 0,0 |
Ingredienser
100 gram hindbær
1 dl piskefløde
2 blade husblas
Flormelis