♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Hvidvinsbrasseret kalv

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Hvidvinsbrasseret kalv

Ingredienser


250 gram kalvesmåkød
Kalvebouillon
1 dl hvidvin
60 gram løg
75 gram gulerod
75 gram fennikel
Persille eller anden frisk krydderurt
Timian
Kulør
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær kødet i store tern, kom det i en gryde og hæld vand ved, så det lige dækker
  • Bring det i kog og skum flittigt
  • Tilsæt bouillonpulver eller terning efter smag
  • Skær grøntsagerne ud i rimelig store stykker og kom dem i gryden
  • Tilsæt krydderierne og kog retten under låg ved svag varme i 40-50 minutter
  • Tilsæt evt. kulør før servering

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal468,0234,0
Protein i gram49,824,9
Kulhydrat i gram15,98,0
Fedt i gram12,46,2
Kalium i mg1.542,0771,0
Kalium (kogt)1.542,0771,0
Fosfat i mg548,0274,0
Salt i gram6,93,4

Ingredienser

250 gram kalvesmåkød
Kalvebouillon
1 dl hvidvin
60 gram løg
75 gram gulerod
75 gram fennikel
Persille eller anden frisk krydderurt
Timian
Kulør
Salt og peber