♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Irsk stuvning

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Irsk stuvning

Ingredienser


200 gram lamme-, svine- eller kalvekød i tern
400 gram kartofler
300 gram gulerødder
120 gram løg
2 laurbærblade
2 dl bouillon
Salt og hele peberkorn

Sådan gør du:

  • Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i skiver.
  • Hak løgene groft.
  • Læg kød og grøntsager lagvis i en gryde sammen med krydderierne.
  • Hæld væden ved, og kog retten i et par timer ved svag varme.
  • Kødet skal være meget mørt. Kartoflerne skal være udkogte, og de skal have opsuget det meste af væden.

Variation:


Tips:


  • Vi har desværre ikke det korrekte tal for kalium, efter kartoflerne er blevet kogt, og derfor er det samme tal fra ovenover gentaget.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal772,0386,0
Protein i gram49,224,6
Kulhydrat i gram105,052,5
Fedt i gram13,06,5
Kalium i mg3.106,01.553,0
Kalium (kogt)3.106,01.553,0
Fosfat i mg678,0339,0
Salt i gram8,74,3

Ingredienser

200 gram lamme-, svine- eller kalvekød i tern
400 gram kartofler
300 gram gulerødder
120 gram løg
2 laurbærblade
2 dl bouillon
Salt og hele peberkorn