♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Karrytorsk

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Karrytorsk

Ingredienser


250 gram torskefilet
250 gram knoldselleri
150 gram porre
¾ dl fløde
Karry
Olie eller oliemargarine
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Skær knoldselleri i tern og porre i ringe
  • Kog dem i saltet vand i 10 minutter. Hæld kogevandet fra
  • Svits karry i fedtstoffet
  • Kom knoldselleri og porre i og svits videre et par minutter
  • Tilsæt salt, peber og fløde, og varm retten godt igennem
  • Skær fisken i passende stykker og læg dem i et ildfast smurt fad
  • Hæld saucen over fisken, og steg fileterne i ovnen i 30 minutter

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal750,0375,0
Protein i gram52,826,4
Kulhydrat i gram29,814,9
Fedt i gram45,222,6
Kalium i mg1.758,8879,4
Kalium (kogt)1.758,8879,4
Fosfat i mg912,0456,0
Salt i gram6,73,4

Ingredienser

250 gram torskefilet
250 gram knoldselleri
150 gram porre
¾ dl fløde
Karry
Olie eller oliemargarine
Salt og peber