♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kartofler med fennikel

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Kartofler med fennikel

Ingredienser


300 gram kartofler
75 gram fennikel
60 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 180°C
  • Skær kartoflerne i skiver og kog dem i 10 minutter
  • Smid kogevandet væk og køl kartoflerne lidt af
  • Skær fenniklen i skiver
  • Hak løget fint
  • Bland kartofler, fennikel og løg sammen, og fordel dem i et smurt ildfast fad
  • Dryp lidt fedtstof over og drys med salt og peber
  • Dæk med bagepapir
  • Bag retten i ovnen i 30 minutter

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal398,0199,0
Protein i gram54,027,0
Kulhydrat i gram14,07,0
Fedt i gram54,027,0
Kalium i mg1.654,0827,0
Kalium (kogt)1.654,0827,0
Fosfat i mg218,0109,0
Salt i gram0,10,1

Ingredienser

300 gram kartofler
75 gram fennikel
60 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
Salt og peber