Kartofler med fennikel
Ingredienser
300 gram kartofler
75 gram fennikel
60 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
Salt og peber
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 180°C
- Skær kartoflerne i skiver og kog dem i 10 minutter
- Smid kogevandet væk og køl kartoflerne lidt af
- Skær fenniklen i skiver
- Hak løget fint
- Bland kartofler, fennikel og løg sammen, og fordel dem i et smurt ildfast fad
- Dryp lidt fedtstof over og drys med salt og peber
- Dæk med bagepapir
- Bag retten i ovnen i 30 minutter
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
| Pr. måltid | Pr. person | |
|---|---|---|
| Kcal | 398,0 | 199,0 |
| Protein i gram | 54,0 | 27,0 |
| Kulhydrat i gram | 14,0 | 7,0 |
| Fedt i gram | 54,0 | 27,0 |
| Kalium i mg | 1.654,0 | 827,0 |
| Kalium (kogt) | 1.654,0 | 827,0 |
| Fosfat i mg | 218,0 | 109,0 |
| Salt i gram | 0,1 | 0,1 |
Ingredienser
300 gram kartofler
75 gram fennikel
60 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
Salt og peber