♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Krydderkage med valnødder

Tilføj retten

15
Ikke oplyst
Krydderkage med valnødder

Ingredienser


250 gram margarine
200 gram farin (ca 3½ dl)
4 æg
1 spsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. bagepulver
250 gram hvedemel (ca. 4 dl)
50 gram hakkede valnøddekerner

Sådan gør du:

  • Margarine og farin røres blødt.
  • Æggene røres i et ad gangen.
  • Krydderier og bagepulver blandes i melet.
  • Mel og valnødder vendes i dejen.
  • Dejen fyldes i en smurt form (ca. 1½ liter).
  • Bag i 60-75 minutter ved 175 °C.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal4.110,0274,0
Protein i gram45,03,0
Kulhydrat i gram375,025,0
Fedt i gram255,017,0
Kalium i mg1.650,0110,0
Kalium (kogt)1.650,0110,0
Fosfat i mg1.215,081,0
Salt i gram4,50,3

Ingredienser

250 gram margarine
200 gram farin (ca 3½ dl)
4 æg
1 spsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. bagepulver
250 gram hvedemel (ca. 4 dl)
50 gram hakkede valnøddekerner