Krydderkage med valnødder
Ingredienser
250 gram margarine
200 gram farin (ca 3½ dl)
4 æg
1 spsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. bagepulver
250 gram hvedemel (ca. 4 dl)
50 gram hakkede valnøddekerner
Sådan gør du:
- Margarine og farin røres blødt.
- Æggene røres i et ad gangen.
- Krydderier og bagepulver blandes i melet.
- Mel og valnødder vendes i dejen.
- Dejen fyldes i en smurt form (ca. 1½ liter).
- Bag i 60-75 minutter ved 175 °C.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
| Pr. måltid | Pr. person | |
|---|---|---|
| Kcal | 4.110,0 | 274,0 |
| Protein i gram | 45,0 | 3,0 |
| Kulhydrat i gram | 375,0 | 25,0 |
| Fedt i gram | 255,0 | 17,0 |
| Kalium i mg | 1.650,0 | 110,0 |
| Kalium (kogt) | 1.650,0 | 110,0 |
| Fosfat i mg | 1.215,0 | 81,0 |
| Salt i gram | 4,5 | 0,3 |
Ingredienser
250 gram margarine
200 gram farin (ca 3½ dl)
4 æg
1 spsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. bagepulver
250 gram hvedemel (ca. 4 dl)
50 gram hakkede valnøddekerner