♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kyllingeenchilada

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Kyllingeenchilada

Ingredienser


4 tortillas, færdigkøbte

Fyld
200 gram kogt kylling uden skind
10 gram løg
½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
4 spsk creme fraiche 18 %
Timian
Salt

Sauce
1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
½ fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
Salt og peber

Sådan gør du:

Fyld

  • Skær det kogte kyllingekød i små stykker.
  • Hak løget.
  • Svits løget i fedstoffet.
  • Tilsæt kylling og creme fraiche, og smag til med salt og peber.
  • Hold fyldet varmt, mens saucen laves.

Sauce

  • Svits hvidløg i fedtstoffet.
  • Tilsæt flåede tomater og blend saucen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Læg fyldet i tortillaerne, rul dem sammen og hæld saucen over.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.352,0338,0
Protein i gram64,416,1
Kulhydrat i gram143,235,8
Fedt i gram56,014,0
Kalium i mg1.364,0341,0
Kalium (kogt)1.364,0341,0
Fosfat i mg972,0243,0
Salt i gram5,81,5

Ingredienser

4 tortillas, færdigkøbte

Fyld
200 gram kogt kylling uden skind
10 gram løg
½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
4 spsk creme fraiche 18 %
Timian
Salt

Sauce
1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
½ fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
Salt og peber