♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Lam i karry

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Lam i karry

Ingredienser


250 gram lammekød i tern
1 spsk olie eller oliemargarine
1½ tsk karry
60 gram løg
75 gram gulerod
150 gram madæbler
1 dl fløde
Timian frisk eller tørret
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Brun kødet i fedtstoffet tilsat karry ved jævn varme
  • Snit løg i ringe, skær gulerod i skiver og æble i tern
  • Tilsæt grøntsagerne og æble sammen med krydderierne
  • Tilsæt vand, så det dækker, og kog i 30-40 minutter, indtil kødet er mørt
  • Tilsæt fløden og varm igennem

Variation:


Tips:


  • Du kan tilføje en spiseske maizena og vand til saucen, hvis du synes, at den er for tynd.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal2.404,0601,0
Protein i gram102,425,6
Kulhydrat i gram64,816,2
Fedt i gram192,848,2
Kalium i mg2.484,0621,0
Kalium (kogt)2.484,0621,0
Fosfat i mg1.184,0296,0
Salt i gram13,63,4

Ingredienser

250 gram lammekød i tern
1 spsk olie eller oliemargarine
1½ tsk karry
60 gram løg
75 gram gulerod
150 gram madæbler
1 dl fløde
Timian frisk eller tørret
Salt og peber