♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Marengs med fersken og citronflødeskum

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Marengs med fersken og citronflødeskum

Ingredienser


3 æggehvider
175 gram sukker
5 dråber citronsaft
1 tsk vaniljesukker
200 gram fersken på dåse
250 ml piskefløde
1 tsk citronskal fra en økologisk citron

Sådan gør du:

  • Æggehvider og sukker piskes rigtig godt sammen til en luftig hvid masse.
  • Vend forsigtigt citronsaft og vaniljesukker i blandingen.
  • Læg bagepapir i en bageform (diameter 25 cm) og fyld marengscremen i den.
  • Bag kagen i ovnen i ca. 1½ time ved 100°C.
  • Tag marengsbunden ud, når den er gyldenbrun, og lad den afkøle.
  • Pisk fløden til flødeskum og skær ferskenerne i tynde skiver.
  • Fordel frugten udover marengsbunden og fyld flødeskum udover kagen. Pynt med citronskal.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.865,0466,3
Protein i gram18,04,5
Kulhydrat i gram232,058,0
Fedt i gram96,024,0
Kalium i mg723,0180,8
Kalium (kogt)10,02,5
Fosfat i mg194,048,5
Salt i gram0,60,2

Ingredienser

3 æggehvider
175 gram sukker
5 dråber citronsaft
1 tsk vaniljesukker
200 gram fersken på dåse
250 ml piskefløde
1 tsk citronskal fra en økologisk citron