Persilleflynder
Ingredienser
Tandstikker eller kødnåle
300 gram rødspættefilet
½ æg
Masser af persille
Hvedemel og rasp til panering
Olie eller oliemargarine
Salt og peber
Sådan gør du:
- Blancher persillen
- De rengjorte fileter skal være helt tørre for, at paneringen hænger fast
- Læg fileterne sammen to og to med et lag persille
- Hold fileterne sammen med tandstikker eller kødnåle
- Vend dem først i det sammen piskede æg, og derefter i mel/raspblandingen, som er krydret med salt og peber
- Steg dem gyldne i fedtstoffet
Variation:
Tips:
- Smag til med salt og peber efter behov
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 800,0 | 400,0 |
Protein i gram | 70,0 | 35,0 |
Kulhydrat i gram | 100,0 | 50,0 |
Fedt i gram | 10,0 | 5,0 |
Kalium i mg | 1.300,0 | 650,0 |
Kalium (kogt) | 1.300,0 | 650,0 |
Fosfat i mg | 700,0 | 350,0 |
Salt i gram | 2,0 | 1,0 |
Ingredienser
Tandstikker eller kødnåle
300 gram rødspættefilet
½ æg
Masser af persille
Hvedemel og rasp til panering
Olie eller oliemargarine
Salt og peber