♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Persilleflynder

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Persilleflynder

Ingredienser


Tandstikker eller kødnåle
300 gram rødspættefilet
½ æg
Masser af persille
Hvedemel og rasp til panering
Olie eller oliemargarine
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Blancher persillen
  • De rengjorte fileter skal være helt tørre for, at paneringen hænger fast
  • Læg fileterne sammen to og to med et lag persille
  • Hold fileterne sammen med tandstikker eller kødnåle
  • Vend dem først i det sammen piskede æg, og derefter i mel/raspblandingen, som er krydret med salt og peber
  • Steg dem gyldne i fedtstoffet

Variation:


Tips:


  • Smag til med salt og peber efter behov

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal800,0400,0
Protein i gram70,035,0
Kulhydrat i gram100,050,0
Fedt i gram10,05,0
Kalium i mg1.300,0650,0
Kalium (kogt)1.300,0650,0
Fosfat i mg700,0350,0
Salt i gram2,01,0

Ingredienser

Tandstikker eller kødnåle
300 gram rødspættefilet
½ æg
Masser af persille
Hvedemel og rasp til panering
Olie eller oliemargarine
Salt og peber