♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Persillesauce

Tilføj retten

2
Ikke oplyst
Persillesauce

Ingredienser


2 dl hønsebouillon
1 spsk hvedemel
½ dl fløde
1 spsk finthakket persille
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Kog bouillonen op.
  • Ryst melet og fløden sammen til en jævning.
  • Hæld jævningen i bouillonen under konstant piskning.
  • Kog sovsen ved svag varme i 5 minutter uden låg.
  • Tilsæt persille, og smag til med salt og peber.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal211,0105,5
Protein i gram1,50,8
Kulhydrat i gram4,12,0
Fedt i gram21,210,6
Kalium i mg62,531,3
Kalium (kogt)62,531,3
Fosfat i mg30,215,1
Salt i gram4,42,2

Ingredienser

2 dl hønsebouillon
1 spsk hvedemel
½ dl fløde
1 spsk finthakket persille
Salt og peber