♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Pyt i pande

Tilføj retten

2
Fryseegnet

Ingredienser


200 gram hakket oksekød
60 gram løg
200 gram kogte kartofler i tern
2 spsk. olie eller oliemargarine
1 spsk. kapers
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 160°C
  • Skær løget i tern
  • Svits kødet på en pande, og krydr med salt og peber
  • Svits løget med til sidst
  • Bland de kogte kartofler, og kød og løg, sammen med kapers og olie
  • Kom det hele i et ildfast fad
  • Sæt retten i ovnen i 10 minutter

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.544,0772,0
Protein i gram87,643,8
Kulhydrat i gram86,843,4
Fedt i gram93,246,6
Kalium i mg2.482,41.241,2
Kalium (kogt)2.482,41.241,2
Fosfat i mg928,0464,0
Salt i gram13,06,5

Ingredienser

200 gram hakket oksekød
60 gram løg
200 gram kogte kartofler i tern
2 spsk. olie eller oliemargarine
1 spsk. kapers
Salt og peber