♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kyllingeret med karry og kikærter

Tilføj retten

4
Ikke oplyst
Kyllingeret med karry og kikærter

Ingredienser


2 tsk olie
2 tsk karry
2 kyllingebryst uden lage
2 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
½ L vand
1 kyllingebouillonterning (vælg den med mindst salt)
1-2 spsk friskrevet ingefær
½ frisk rød chili hakket
1 tsk honning
1 tsk stødt gurkemeje
1 dåse kikærter
2 gule peberfrugter hakket
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Peber og evt. salt

Sådan gør du:

  • Kyllingebryst skæres i strimler. Svits kødet i 1 teskefuld olie i cirka 3 minutter. Tag kødet op af gryden. Hæld resten af olien i gryden og brænd karryen af. Løg og hvidløg tilsættes og svitses.
  • Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt vand, bouillon og krydderier og lad retten simre i cirka 10 minutter.
  • Tilsæt de drænede kikærter og peberfrugt. Lad retten simre i cirka 10 minutter. Retten jævnes og smages til med peber og eventuelt salt.

Variation:


  • Serveres med pasta eller brød12

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.232,0308,0
Protein i gram90,022,5
Kulhydrat i gram97,024,3
Fedt i gram45,011,3
Kalium i mg2.699,0674,8
Kalium (kogt)2.699,0674,8
Fosfat i mg1.009,0252,3
Salt i gram0,50,1

Ingredienser

2 tsk olie
2 tsk karry
2 kyllingebryst uden lage
2 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
½ L vand
1 kyllingebouillonterning (vælg den med mindst salt)
1-2 spsk friskrevet ingefær
½ frisk rød chili hakket
1 tsk honning
1 tsk stødt gurkemeje
1 dåse kikærter
2 gule peberfrugter hakket
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Peber og evt. salt