♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Rødvinssauce

Tilføj retten

4
Ikke oplyst
Rødvinssauce

Ingredienser


30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
1 tsk balsamico
½ dl rødvin
¼ tsk tørret rosmarin
1 dl fløde
Afkog fra stegning af kød
Salt og peber
Hvedemel
Kulør

Sådan gør du:

  • Hak løget fint og steg det klart i fedtstoffet.
  • Tilsæt balsamico sammen med rødvin og afkoget fra stegningen af kød.
  • Tilsæt rosmarin.
  • Kog saucen i 5 minutter og tilsæt derefter fløden.
  • Jævn med hvedemel, hvis saucen ønskes tykkere.
  • Tilsæt evt. kulør.
  • Smag til med salt og peber.

Variation:


Tips:


 

 

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal532,0133,0
Protein i gram2,70,7
Kulhydrat i gram7,21,8
Fedt i gram51,612,9
Kalium i mg213,053,3
Kalium (kogt)213,053,3
Fosfat i mg75,819,0
Salt i gram0,40,1

Ingredienser

30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
1 tsk balsamico
½ dl rødvin
¼ tsk tørret rosmarin
1 dl fløde
Afkog fra stegning af kød
Salt og peber
Hvedemel
Kulør