♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Rødspætteroulader

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Rødspætteroulader

Ingredienser


Kødnåle
200 gram rødspættefilet
75 gram gulerod
Citronsaft
Salt
1 spsk olie eller oliemargarine
2 tsk maizena

Fiskefars
150 gram hakket laks
30 gram rasp
30 gram revet løg
1 æggehvide
½ dl fløde
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Rør fasen sammen, fordel den på fileterne, og rul disse sammen fra hale mod hoved
  • Hold dem sammen med en nål
  • Skær gulerod i skiver og kog dem i saltet vand i 5 minutter
  • Læg fiskerullerne i en stegepande og læg gulerødderne ved
  • Krydder med salt og citronsaft
  • Hæld ½ dl vand ved og fordel oliemargarinen over
  • Dæk panden med folie eller låg, og damp fisken ved svag varme i 20 minutter
  • Skyen kan evt. jævnes med lidt maizena

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal950,0475,0
Protein i gram73,436,7
Kulhydrat i gram36,618,3
Fedt i gram56,328,2
Kalium i mg1.610,0805,0
Kalium (kogt)1.610,0805,0
Fosfat i mg786,0393,0
Salt i gram13,66,8

Ingredienser

Kødnåle
200 gram rødspættefilet
75 gram gulerod
Citronsaft
Salt
1 spsk olie eller oliemargarine
2 tsk maizena

Fiskefars
150 gram hakket laks
30 gram rasp
30 gram revet løg
1 æggehvide
½ dl fløde
Salt og peber