Rødspætteroulader
Ingredienser
Kødnåle
200 gram rødspættefilet
75 gram gulerod
Citronsaft
Salt
1 spsk olie eller oliemargarine
2 tsk maizena
Fiskefars
150 gram hakket laks
30 gram rasp
30 gram revet løg
1 æggehvide
½ dl fløde
Salt og peber
Sådan gør du:
- Rør fasen sammen, fordel den på fileterne, og rul disse sammen fra hale mod hoved
- Hold dem sammen med en nål
- Skær gulerod i skiver og kog dem i saltet vand i 5 minutter
- Læg fiskerullerne i en stegepande og læg gulerødderne ved
- Krydder med salt og citronsaft
- Hæld ½ dl vand ved og fordel oliemargarinen over
- Dæk panden med folie eller låg, og damp fisken ved svag varme i 20 minutter
- Skyen kan evt. jævnes med lidt maizena
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 950,0 | 475,0 |
Protein i gram | 73,4 | 36,7 |
Kulhydrat i gram | 36,6 | 18,3 |
Fedt i gram | 56,3 | 28,2 |
Kalium i mg | 1.610,0 | 805,0 |
Kalium (kogt) | 1.610,0 | 805,0 |
Fosfat i mg | 786,0 | 393,0 |
Salt i gram | 13,6 | 6,8 |
Ingredienser
Kødnåle
200 gram rødspættefilet
75 gram gulerod
Citronsaft
Salt
1 spsk olie eller oliemargarine
2 tsk maizena
Fiskefars
150 gram hakket laks
30 gram rasp
30 gram revet løg
1 æggehvide
½ dl fløde
Salt og peber