♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Skinkefrikassé

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Skinkefrikasse

Ingredienser


1 løg
200 g svinekød i tern
½ spsk. olie
Salt og peber
1 ½ dl vand
150 g gulerødder
90 g bladselleri

Sådan gør du:

  • Skær løg i tern og kom det i en gryde sammen med skinkekødet og olien.
  • Lad det svitse til kødet er brunet af.
  • Tilsæt salt, peber og vand og kog det i ca. 30 min.
  • Skær gulerødder og bladselleri i skiver og kom dem i en gryde med salt og kog i 5 min.
  • Hæld vandet fra grøntsagerne og kom dem i gryden sammen med skinkekødet.
  • Kog retten i yderligere 5-10 min.
  • Retten kan evt. jævnes.

Variation:


Tips:


  • Server fx med ris.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal407,0203,5
Protein i gram44,022,0
Kulhydrat i gram18,69,3
Fedt i gram15,67,8
Kalium i mg1.430,0715,0
Kalium (kogt)1.214,0607,0
Fosfat i mg456,0228,0
Salt i gram6,73,4

Ingredienser

1 løg
200 g svinekød i tern
½ spsk. olie
Salt og peber
1 ½ dl vand
150 g gulerødder
90 g bladselleri