♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Stegt hornfisk i tomatsovs

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Stegt hornfisk

Ingredienser


200 gram hornfiskefilet
30 gram skalotteløg
½ tsk. sukker
1 dåse flåede tomater
1 tsk. eddike
1 æg
½ dl fløde
Olie eller oliemargarine
Revet peberrod
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Hak løg fint, og steg dem klare i fedtstof på panden.
  • Skru op for varmen og tilsæt sukker.
  • Hak i tomaterne og tilsæt dem sammen med eddiken.
  • Kog i 4-5 minutter.
  • Tilsæt 1½ dl vand, der koges ind.
  • Hæld tomatmassen i et ildfast fad.
  • Pisk æg og fløde sammen, tilsæt salt, peber og peberrod og hæld dette forsigtigt over tomatblandingen i det ildfaste fad.
  • Skær fisken i passende stykker, og brun dem på panden, inden de ligeledes lægges i fadet.
  • Grill retten i 2 minutter.

Variation:


Tips:


Næringsindholdet er beregnet uden tilbehør.
Smag til med salt og peber efter behov.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal575,0143,8
Protein i gram46,011,5
Kulhydrat i gram20,05,0
Fedt i gram32,08,0
Kalium i mg1.572,0393,0
Kalium (kogt)1.572,0393,0
Fosfat i mg636,0159,0
Salt i gram2,00,5

Ingredienser

200 gram hornfiskefilet
30 gram skalotteløg
½ tsk. sukker
1 dåse flåede tomater
1 tsk. eddike
1 æg
½ dl fløde
Olie eller oliemargarine
Revet peberrod
Salt og peber