Stegt hornfisk i tomatsovs
Ingredienser
200 gram hornfiskefilet
30 gram skalotteløg
½ tsk. sukker
1 dåse flåede tomater
1 tsk. eddike
1 æg
½ dl fløde
Olie eller oliemargarine
Revet peberrod
Salt og peber
Sådan gør du:
- Hak løg fint, og steg dem klare i fedtstof på panden.
- Skru op for varmen og tilsæt sukker.
- Hak i tomaterne og tilsæt dem sammen med eddiken.
- Kog i 4-5 minutter.
- Tilsæt 1½ dl vand, der koges ind.
- Hæld tomatmassen i et ildfast fad.
- Pisk æg og fløde sammen, tilsæt salt, peber og peberrod og hæld dette forsigtigt over tomatblandingen i det ildfaste fad.
- Skær fisken i passende stykker, og brun dem på panden, inden de ligeledes lægges i fadet.
- Grill retten i 2 minutter.
Variation:
Tips:
Næringsindholdet er beregnet uden tilbehør.
Smag til med salt og peber efter behov.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 575,0 | 143,8 |
Protein i gram | 46,0 | 11,5 |
Kulhydrat i gram | 20,0 | 5,0 |
Fedt i gram | 32,0 | 8,0 |
Kalium i mg | 1.572,0 | 393,0 |
Kalium (kogt) | 1.572,0 | 393,0 |
Fosfat i mg | 636,0 | 159,0 |
Salt i gram | 2,0 | 0,5 |
Ingredienser
200 gram hornfiskefilet
30 gram skalotteløg
½ tsk. sukker
1 dåse flåede tomater
1 tsk. eddike
1 æg
½ dl fløde
Olie eller oliemargarine
Revet peberrod
Salt og peber