♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Stegte sild i eddike

Tilføj retten

6
Ikke fryseegnet
Stegte sild

Ingredienser


6 sildefileter
2 dl rugmel
1 tsk salt
Friskkværnet peber
Usaltet smør til stegningen

Eddikelage
5 dl eddike
150 gram sukker
1 dl vand
3 laurbærblade
12 hele peberkorn
2 rødløg

Sådan gør du:

  • Klip finnerne af sildefileterne og fjern eventuelle ben. Skyl sildefileterne, og dup dem tørre
  • Vend fileterne i en blanding af rugmel, salt og peber og lad dem hvile lidt, så paneringen kan få lov at sætte sig
  • Steg fileterne i smør på en varm pande i 3-4 minutter på hver side. Læg dem i et fad
  • Bring eddike, sukker, vand, laurbærblade og peberkorn i kog og lad lagen koge, indtil sukkeret er opløst
  • Pil rødløgene og skær dem i tynde skiver. Fordel løgskiverne oven på sildene i fadet og hæld den varme eddikelage over. Lad sildene trække i lagen i mindst 30 minutter
  • Pynt med frisk dild lige før servering og servér med godt rugbrød til

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.242,0207,0
Protein i gram78,613,1
Kulhydrat i gram65,410,9
Fedt i gram71,411,9
Kalium i mg1.228,0204,7
Kalium (kogt)1.830,0305,0
Fosfat i mg1.164,0194,0
Salt i gram7,21,2

Ingredienser

6 sildefileter
2 dl rugmel
1 tsk salt
Friskkværnet peber
Usaltet smør til stegningen

Eddikelage
5 dl eddike
150 gram sukker
1 dl vand
3 laurbærblade
12 hele peberkorn
2 rødløg