♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Syltede rødløg med peber og kanel

Tilføj retten

20
Ikke fryseegnet
Syltede rødløg

Ingredienser


2 mellemstore rødløg (ca. 200 g)
1 tsk. peberkorn (3 g)
5 stk. laurbærblade (5 g)
1 knivspids kanel (0,13 g)
2 dl sukker (180 g)
3½ dl eddike (350 g)

Sådan gør du:

  • Skær rødløg i tynde skiver og placér i et skoldet glas.
  • Tilsæt peberkorn, laurbærblade og kanel.
  • Smelt sukker i eddiken i en gryde og bring i kog i 2 min.
  • Hæld lagen over rødløgene og stil i køleskab i min. 4 timer. Jo længere tid løgene sylter, des bedre bliver de.
  • Brug syltede rødløg som f.eks. topping til salater eller på dit smørrebrød.

Variation:


  • Opskriften kan bruges af alle, uanset om du er i dialyse, har nedsat nyrefunktion eller har fået en nyretransplantation. Spis i den mængde, som er angivet i opskriften.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal895,044,8
Protein i gram3,00,2
Kulhydrat i gram213,010,7
Fedt i gram0,70,0
Kalium i mg820,041,0
Kalium (kogt)820,041,0
Fosfat i mg200,010,0
Salt i gram0,20,0

Ingredienser

2 mellemstore rødløg (ca. 200 g)
1 tsk. peberkorn (3 g)
5 stk. laurbærblade (5 g)
1 knivspids kanel (0,13 g)
2 dl sukker (180 g)
3½ dl eddike (350 g)