♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Veganske ‘fiskefileter’

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Veganske 'fiskefileter'

Ingredienser


300 gram pastinakker el. aubergine
2 dl kikærtemel el. hvedemel
2-2½ dl havredrik
½ tsk karry
1 knivspids røget paprika
1 tsk alm. Paprika
1 fed hvidløg
2 tsk havsalt
Friskkværnet peber
Rasp til panering

Sådan gør du:

  • Skræl pastinakkerne og skær dem i ca. ½ cm tykke skiver på langs. Læg dem på en varm pande.
  • Mens skiverne steges gyldent i lidt olie, forbereder du dejen: Bland kikærtemel, plantemælk og alle krydderierne og sæt dejen til side. Den skal være tyk som pandekagedej.
  • Pastinakskiverne skal være bløde, når du stikker en gaffel i. Tag dem af varmen.
  • Dyp de stegte pastinakskiver i dejen og herefter i rasp.
  • Steg dem sprøde i olivenolie ved god varme.
  • Drys med havsalt.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.328,0332,0
Protein i gram61,915,5
Kulhydrat i gram228,057,0
Fedt i gram15,53,9
Kalium i mg2.154,0538,5
Kalium (kogt)2.153,0538,3
Fosfat i mg418,0104,5
Salt i gram3,00,8

Ingredienser

300 gram pastinakker el. aubergine
2 dl kikærtemel el. hvedemel
2-2½ dl havredrik
½ tsk karry
1 knivspids røget paprika
1 tsk alm. Paprika
1 fed hvidløg
2 tsk havsalt
Friskkværnet peber
Rasp til panering