♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Broccolisalat med bacon, mandler, hytteost og græskarkerner

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Broccolisalat med mandler

Ingredienser


350 g broccoliris fra frost (eventuelt kan frisk broccoli hakkes/rives)
100 g bacon i tern
20 stk. mandler
1 tsk. groft salt
250 g hytteost 5+
2 tsk. flydende honning
4 tsk. æblecidereddike
2 spsk. græskarkerner

Sådan gør du:

  • Kom broccolirisene i kogende vand tilsat salt i 5 minutter.
  • Si vandet fra og kom broccolien i en skål.
  • Steg baconen på en pande.
  • Når baconen er sprød og færdigstegt, kom dem på en tallerken med køkkenrulle.
  • Hak mandlerne groft.
  • Bland hytteosten med salt, honning og æblecidereddike.
  • Vend bacon, mandlerne, hytteost-blandingen og græskarkernerne sammen med broccolien og servér.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal833,0416,5
Protein i gram67,633,8
Kulhydrat i gram35,217,6
Fedt i gram43,821,9
Kalium i mg1.778,0889,0
Kalium (kogt)1.470,0735,0
Fosfat i mg1.047,0523,5
Salt i gram11,96,0

Ingredienser

350 g broccoliris fra frost (eventuelt kan frisk broccoli hakkes/rives)
100 g bacon i tern
20 stk. mandler
1 tsk. groft salt
250 g hytteost 5+
2 tsk. flydende honning
4 tsk. æblecidereddike
2 spsk. græskarkerner