Hindbærskum
Ingredienser
100g hindbær
2 spsk sukker
2 spsk vand
2 dl piskefløde
Sådan gør du:
- Giv hindbær, sukker og vand et opkog.
- Tag massen af varmen og afkøl den.
- Pisk fløden stiv og vend massen i.
- Smag eventuelt til med lidt ekstra sukker.
Variation:
Tips:
- Hindbærskum smager himmelsk med pandekager. Se vores opskrifter på pandekager lavet på hvedemel og pandekager lavet på rismel.
Næringsindhold:
| Pr. måltid | Pr. person | |
|---|---|---|
| Kcal | 870,0 | 435,0 |
| Protein i gram | 5,6 | 2,8 |
| Kulhydrat i gram | 38,2 | 19,1 |
| Fedt i gram | 77,4 | 38,7 |
| Kalium i mg | 417,0 | 208,5 |
| Kalium (kogt) | 417,0 | 208,5 |
| Fosfat i mg | 153,0 | 76,5 |
| Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
100g hindbær
2 spsk sukker
2 spsk vand
2 dl piskefløde